Mladi borci iz Ahileja završili pripreme u Tivtu! Spremni za novu sezonu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA je najbrže rastući sport na svetu, a taj epitet počinje da dobija i u Srbiji (na Balkanu). Sale su pune, klubova i takmičenja je sve više i više, kako amaterskih tako i profesionalnih.

Još jedna jako bitna stvar koja je prisutnau svakom sportu i ozbiljnom klubu su letnje pripreme. Period u kome se najviše napreduje i nauči.

Borac i trener Ahilej Borilačke Akademije Savo Lazić u saradnji sa svojim timom organizovao je letnje pripreme u Tivtu za mlade borce Ahileja.

 

Privatna arhiva

Mladi borci su boravili u Tivtu dve nedelje, a pored treninga sa Savom, imali su priliku da rade udaračke treninge sa Boškom Pavićevićem u Rebel Carnagle Global Tivat. Pored Boška i Sava, ovim momcima u tempiranju forme pomogli su i Vaso Bakočević, Aleksandar Janković i Nikola Živanović.

Privatna arhiva

Jako je lepo videti da ovaj sport ide pravim putem, a najbolji pokazatelj su ovi mladi momci. Na pripremama su pošli amaterski borci: Voja Simičić, Milan Baždar, Luka Popović, Lazar Kovačević, Veljko Aleksić, Đorđe Momčilović, Luka Stojaković, Lazar Stojaković i Marko Majmunović. Spremni dočekuju početak nove sezone koja počinje uskoro.

Što se tiče takmičenja u amaterskoj konkurenciji, sezona kreće već 28. septembra kada se održava tradicionalni Beolgrade Open (Delta City), zatim Fight Games 10 u Vrbasu 03. decembra.

Očekuje nas zanimljiv kraj ove takmičarske godine.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime