Gustafsson se vraća iz penzije zbog borbe sa Werdumom u teškoj kategoriji! Poznat i datum!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nekada trostruki izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji, Alexander Gustafsson (18-6, 10-6 UFC) se vraća iz penzije i debituje u teškoj kategoriji, prenose brojni svetski MMA portali.

Fabricio Werdum levo, Alexander Gustafsson desno

„The Mauler“je godinu dana odlučio da se povuče i ode u penziju, posle poraza u svom gradu Stockholmu od Anthony Smitha. Za vreme provedeno u „penziji“ sigurno se uželeo borbe i vreme je za novo poglavlje u karijeri. Međutim niko nije očekivao da će Gustafsson preći u tešku kategoriju.

Na debiju u UFC teškoj kategoriji će ga dočekati veteran i bivši UFC šampion Fabricio Werdum (23-9-1,11-6 UFC) koji se vratio posle dvogodišnje suspenzije. Na svom povratničkom meču izgubio je od Alekseya Oleynika. Werdumu će ovo biti i poslednja borba po ugovoru koji ima sa UFC-om. Kako je u nekoliko navrata i sam rekao, dobro će razmisliti da li će produžiti ugovor i nastaviti saradnju sa UFC.

Ova borba bi trebala da se održi 25. jula na „Fight Islandu“ , za koji su zakazane i borbe između Roberta Whittakera i Darrena Tilla i dva brazilska veterana Mauricija Rue protiv Rogeria Nogueire.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime