Hector Lombard vs. Joe Riggs bivši UFC borci u boksu bez rukavica

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bare Knuckle FC je ugovorio još jedan vrhunski meč. Na BKFC 10 glavna borba će biti duel između dva veterana i bivša UFC borca Hectora Lombarda i Joe Riggsa. Ovaj event se održava 15. februara 2020 godina u Majamiju.

Kako navode iz promocije, ovo je 4. put za redom da na BKFC eventu se sastaju bivši UFC borci. Lombardu će ovo biti debitantski meč u Bare Knucke (boks bez rukavica) dok njegov protivnik Joe Riggs već ima iskustva u ovome.

Hector Lombard je bivši Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji. Nije se takmičio još od kraja 2018 godine, kada je otpušten iz UFC-a. Ostao je aktivan u grapplingu gde se takmičio na predhodnom Quintet Ultra u Las Vegasu, gde je predstavljao PRIDE Team. Njegov MMA skor je 34-10-1.

Joe Riggs je imao dve avanture u UFC. Prvi put je bio član UFC od 2005 do 2006 gde je upisao čak 6 nastupa. Učinak mu je bio polovičan, a uspeo je da ostvari pobedu protiv Nick Diaza. Drugi put u UFC se takmičio od 2014 do 2016 godine, ali nije bilo previše uspeha. U 4 nastupa uspeo je samo jednom da pobedi. Njegov MMA skor je 51-18-1.

 Za koga navijate u ovoj borbi ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime