Holloway protiv Volkanovskog na UFC245 za pojas

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novinr FOX Sportsa u Australiji Gadiel Notelovitz preneo je putem svog Twitter naloga da borba između prvaka pero lake kategorije Maxa Hollowaya i Alexanda Volkanovskog blizu dogovora i to za 14. septembar na UFC 245. Ovu informaciju potvrdio je i John Hyon Ko koji je preneo kako su ugovori za ovu borbu već potpisani

Izvor blizak ovoj celoj situaciji me je obavestio da su ugovori za ovu borbu potpisani i da će Max Holloway titulu prvaka pero lake kategorije braniti protiv Alexandra Volkanovskog na UFC 245 u Las Vegasu. Napisao je na svom Twitter nalogu.

Ovaa borba je trebala da se dogodi još na UFC 243 u Australiji, gde bi Volkanovski bio domaćin, ali predsednik UFC-a Dana White je demantovao ovu vest uz obrazloženje da Max Holloway ne može za to vreme da se oporavi od svoje prošle borbe i ne može skinuti kilograme tako brzo.

Mislim da Max Holloway ne može tako brzo skinuti kilograme, ne želim ga stavljati u neprijatnu situaciju. Rekao je prvi čovek UFC-a Dana White za Submission Radio u jednom od gostovanja.

Čekamo još samo zvaničnu potvrdu za UFC 245. Nema sumnje da će ovo biti jedna od najboljih borbi za titulu u pero lakoj kategoriji. Max Holloway je titulu odbranio u julu protiv Edgara, pobedivši ga jednoglasnom sudijskom odlukom. Max je u nizu od 14 pobeda u pero lakoj kategoriji, a titulu je odbranio čak tri puta (Aldo, Ortega i Edgar).

Alexandar Volkanovski ima impresivan skor od 20 pobeda i 1 poraz. U nizu je od 17 vezanih pobeda. Poslednju borbu na kojoj je potvrdio status izazivača u napadu na titulu bio je na UFC 237, gde je pobedio legendarnog Jose Alda jednoglasnom sudijskom odlukom. Od 2013 godine ne zna za poraz.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime