Paulo Costa: Yoel Romero je prljav borac!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon najvažnije pobede u karijeri protiv Yoela Romera, brazilski borac Paulo Costa izborio se za status sledećeg izazivača u napadu na titulu. Posle same borbe Paulo je oktrio detalje iz borbe, koja mi kraj malih ekrana nismo mogli da vidimo.

Yoel je dobar i drag čovek, ali je jako prljav borac! U prvoj rundi kada sam ga pogodio krošeom spustio se a zatim brzo ustao. Znao sam da je osetio moj udarac pa sam počeo da ga jurim po oktagonu, znajući da mogu da ga završim. Kada sam došao u tu poziciju, pokazao mi je prstom prema nečemu. Rekao mi je pogledaj tamo Paulo i izgubio sa mkoncentraciju i odvukao mi je fokus sa sebe. Mislio sam da mu je ispala zaštita za zube. Rekao je Paulo Costa u gostovanju kod Ariela Helwanija na ESPN-u.

Izvor MMA Junkie

Ja nisam prljav borac i nisam navikao na ovakve stvari. Borim se čisto i pošteno, pa kada dođe ovakva situacija prosto izgubim koncentraciju. Ja sam mislio da se nešto dogodilo, a on je iskoristio situaciju da me pogodi u facu. Srećom promašio je, pogodio me je u vrat, ali sam ipak izgubio balans i pao na pod.

Prokomentarisao je Costa i udarac u testise koji je prijavio Romero:

Koleno ga sigurno nije pogodilo u testise! Pogodio sam ga čisto u stomak, a on je skočio i prijavio sudiji da prekine. Ne poznajem ga dovoljno dobro, ali mislim da je dobar tip ali njegov stil borbe je jako prljav i daleko je od poštenog.

Rekao je Paulo Costa posle pobede sudijskom odlukom. Nema sumnje da smo gledali jedan od boljih mečeva u poslednje vreme. Svaka čast obojici na prikazanom.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime