I ŠAMPION ŽELI CONORA: Oliveira traži meč sa McGregorom u maju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion lake kategorije Charles Oliveira nakon pobede nad Dustinom Poirierom, otrkio je koga bi želeo za sledećeg izazivača.

Conor McGregor i Charles Oliveira

Nije ovo prvi put da Oliveira spominje ime Conora McGregora. Nakon što je Irac spomenuo Oliveiru, UFC šampion je nekoliko puta javno izrazio interesovanje za tom borbom. Ovoga puta nešto „konkretniji“ bio je u razgovoru za „Sherdog“ gde  je govorio o duelu za McGregorom čak je otkrio i datum koji želi:

„Maj je idealan termin za moju sledeću borbu. Conor me je prozvao i zatražio datum i na Twitteru objavio da želi ‘Irska protiv Brazila 2’. Nisam ja jedini koji to želi, ceo svet želi da vidi tu borbu. Onda hajde da je organizujemo. Čekam ga u maju. Možemo u velter, laku ili srednju kategorija, sa mojom titulom kao ulogom ili bez nje. Ti izaberi, ja sam spreman!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kao prva opcija za izazivača po logici je Justin Gaethje koji iza sebe ima pobedu nad Michael Chandlerom. Opet sa druge strane, znamo da u svetu show biznisa nema mesta za emocije i moral, pa je Conor McGregor uvek vodeća opcija, jer znamo da je najveća MMA zvezda na planeti i da „brojke“ rade za njega. Svakako nas očekuje zanimljiv rasplet u lakoj kategoriji u 2022 godini.

Ko bi pobedio da dođe do meča?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime