Sekutor ima noć za pamćenje! 4 nastupa i 4 pobede na Brave CF 56!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najstarijih MMA klubova u Srbiji, Sekutor Akademija iz Beograda iza sebe ima noć za pamćenje!

Sekutor ostvario 4 pobede na Brave CF 56

Klub koji predvode otac i sin (Jovan i Aleksandar Milićević) imaju sjajan kraj godina iza sebe. Nakon velike pobede Stefana Negucića na SBC protiv Akbar Gadzhiekperov stgla je možda i najvažnija pobeda, a to je pobeda Duška Todorovića u UFC kojom je obezbedio novi ugovor i opstanak u najboljoj svetskoj MMA organizaciji.

Kao „šlag na tortu“ i pečat na 2021. godinu koja nije baš najbolje započela za Sekutor (prvi poraz Duška u januaru 2021.) završili su na najbolji mogući način na jučerašnjem brave CF 56 događaju!

Sekutor Beograd

Amaterski MMA borac Vuk Lekić stigao je do pobede nad Nemanjom Velisavljev u borbi za šampionski pojas srenje kategorije ovogodišnje MMA Lige Srbije. Ovaj talentovani borac je krunisao odličnu sezonu, šampionskim pojasom MMA Lige Srbije.

Duško Todorović, Vuk Lekić i Jovan Milićević

Brave CF 56 otvorio je Miljan Zdravković koji je pobedio iskusnog protivnika iz turske Ahmet Şimşeka jednoglasnom sudijskom odlukom. Talenovani Zdravković je pokazao da je veliki talenat i da mu nije bitno ko se nalazi sa druge strane kaveza. Odličan nastup Miljana od kojeg se mnogo očekuje u budućnosti.

Miljan Zdravković

Nakon poraza od bivšeg UFC borca Brad Katone na debiju za Brave, Borislav Nikolić je juče pobedio Matiss Zaharovsa jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe. U svom 10 nastupu, Nikolić je stigao do 9 pobede i verovatno najveće u njegovoj karijeri.

Borislav Nikolić sa svojim Secutor timom, FOTO: mmasavezsrbije

U glavnom meču večeri jučerašnjeg Brave CF 56, Slobodan „Limp“ Maksimović je savladao bivšeg UFC borca Rolando Dy-a. „Limp“ je nametnuo svoj tempo i stigao do vrlo važne pobede za njegovu karijeru. Velika stvar za njega a i za ceo Sekutor tim koji je kompletirao veče sa 100% učinkom pobeda. Čestitamo celom timu na uspešnoj godini i nadamo se da će nastaviti u istom tempu i naredne.

Slobodan „Limp“ Maksimović, FOTO: mmasavezsrbije

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime