Ian Garry pred nastup na UFC 292: „Da mene nema ovaj event bi propao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najperspektivnijih boraca na UFC rosteru Ian Garry (12:0) ovog vikenda nastupa na velikom UFC 292.

Ian Garry pred nastup na UFC 292

Neporaženi Irac i „naslednik“ Conora McGregora će imati veliku podršku publike u Bostonu, gde živi veliki broj iraca, a očekuje ga duel protiv iskusnog Neil Magnyja. Provobitno je Garry trebao da se suoći sa Geof Nealom, ali je ovaj otkazao nastup zbog povrede:

“Verujem da ovu priredbu nosim na leđima i da nije bilo mene, ovaj event bi propao. Uz promenu protivnika i sve ostalo, na kraju dana, samo sam srećan što su me navijači videli, jer znam da u Bostonu ima mnogo Iraca i Brazilaca koji su uzbuđeni što sam tamo. Drago mi je što me navijači mogu gledati uživo u akciji.”

Upravo zbog toga što je Irac a nedavno je trenirao u Brazilu, Garry smatra da će biti najveća zvezda u TD Gardenu u Bostonu:

„Sigurno ću biti najveća zvezda. Ja sam Ir, borim se u Bostonu. Imaju ogroman irski kontingent. Upravo sam bio u Brazilu poslednja dva i po meseca, a najveći kontingent Brazilaca je u Massachusettsu i Bostonu. Imaš ljude kao što su Sean O‘Malley i Aljamain i svi ti tipovi, a ja sam superzvezda na „cardu“. Dogodilo se u prošloj borbi, događa se i u ovoj borbi, točkovi se pokreću. Moram da se pojavim i odradim ono što najbolje znam, a svet će to videti.”

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime