Islam Makhachev želi borbu protiv Kevin Leea! Spominje se UFC 249

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Islam Makhacev ne odustaje od borbe protiv Kevina Lee-a. Poznato je da se o ovoj borbi priča već duže vreme i da su oba borca zainteresovana za ovaj duel. Islam je na svom Twitter nalogu okačio sliku na kojoj su on i Kevin uz opis: „Da li bi želeli da vidite ovu borbu ?“.

Islam Makhachev (18-1 MMA, 7-1 UFC) je jedan od najveíh potencijala u lakoj kategoriji. Veliki je prijatelj i sparing partner šampiona u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova. Poslednji put se borio na UFC 242 kada je njegov sparing partner branio titulu u lakoj kategoriji protiv Dustina Poiriera u Abu Dhabiu. Makhachev je pobedio Davi Ramosa jednoglasnom sudijskom odlukom. Dagetanac je trenutno na 15. poziciji rang liste lake kategorije i po svemu sudeći njegov sledeći meč biće protiv Kevina Leea. Kako navode pojedini porteli, ova borba bi mogla da bude dodata na UFC 249 gde će se boriti Khabib Nurmagomedov protiv Tony Fergusona.

Kevin Lee (18-5 MMA, 11-5 UFC) je takođe jedan od najvećih talenata u lakoj kategoriji. U svom poslednjem meču pobedio je Gregora Gillespiea brutalnim nokautom. Pre te borbe promenio je trening kamp i pridružio se čuvenom Tristar Gymu koji vodi Firas Zahabi. Izgleda da je promena tima urodila plodom, Kevin Lee je delovao jako dobro u tom meču. Lee je trenutno rangiran na 8. mestu u lakjo kategoriji, kako je sam rekao svestan je da nije u situaciji da razmišlja o borbi protiv šampiona Khabiba Nurmagomedova, kako kaže za to su mu potrebne još 2 ili 3 pobede. Možda je Islam Makhachev dobar test za njega, s’ obzirom da ima sličan stil borbe kao svoj stariji klubski kolega Khabib Nurmagomedov. Sve u svemu ovo bi bila vrhunska borba, jer se radi o dva jako kvalitetna i talentovana borca.

Ko bi po vama pobedio u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime