Jorge Masvidal o borbi sa Georges St-Pierreom: Želim da mu razbijem facu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jorge Masvidal je definitivno obeležio 2019. godinu. Sa tri dobre borbe uspeo je u onome što nije uspeo u predhodnih nekoliko godina. Postao je ljubimac velikog broja MMA fanova i jedan je od traženijih boraca. Sigurno nas od njega očekuju veliki mečevi u 2020. godini.

Foto: lowkickmma.com

Jorge Masvidal bi trebao da bude sledeći izazivač za pojas u velter kategoriji protiv Kamaru Usmana, postoji i opcija za borbu za najvećom zvezdom Conorom McGregorom, a u poslednjih nekoliko dana se spominje još jedno ime. Reč je o jednom od najvećih boraca ikada kada je u pitanju MMA, legendardnim Georges St-Pierreom. U razgovoru za TheBodyLockMMA, Masvidal je imao zanimljiv odgovor na pitanje o meču sa GSP:

Kažu da vraćam ljude iz penzije i ponovo ih penzionišem. Dakle ne bih imao ništa protiv da se borim protiv GSP-a. Iskreno sa takmičarske strane želeo bih da mu slomim facu! Želim da odem tamo i pružim najbolju borbu .

Masvidal je izjavio kako izuzetno ceni i poštuje bivšeg šampiona zbog svega što je učinio u svojoj bogatoj karijeri:

Poštujem ga zbog svega što je učinio. Bio je neprikosnoven pa se onda povukao. Vratio se posle dužeg vremena i pobedio Michaela (Bispinga) u višoj kategoriji i uzeo šampionski pojas. On je jebena životinja! Sve bih dao za ovu borbu protiv njega. On je dobar borac, dobar čovek! On je top borca za koji vam treba mnogo ozbiljan trening kamp i izolacija od svega.

Pitanje je koliko je realno da se dogodi ova borba, GSP je u penziji, postoje priče za borbu sa Khabibom i Usmanom, sada je u opticaju i Masvidal.

Da li bi voleli da gledate ovu borbu ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime