Ivan Erslan protiv Darwin Rodrigeza na KSW 51

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najtalentovanijih poluteškaša u Evropi Ivan Erslan (7-0) debitovaće na KSW 51 u Zagrebu. Njegov protivnik biće momak iz Španije, Darwin Rodrigez (9-4).

Foto: ksw.com

Kao što smo već rekli, Erslan je veliki potencijal i neko od koga se mnogo očekuje. Ovaj momak ulazi u KSW posle pobede nad Bellatorovim veteranom Roger Carrollom i Toniem Markulevim. Erslan predstavlja ATT Zagreb, odakle dolazi i Filip Pejić (14-2-2), koji će takođe nastupiti na KSW 51 protiv Krzysztof Klaczeka (12-6).

Da bi došao do vrha poluteške kategorije u KSW, moraće da zaobiđe prvu prepreku 09. novembra u Zagrebu. Njegov protivnik je španac Darwin Rodrigez koji je najbolje rangirani poluteškaš u Španiji. Poziv KSW-a je došao posle 6 pobeda u nizu. Najznačanija pobeda mu je definitivno onda predzadnja, protiv bivšeg UFC borca Amilcar Alvesa. Rodrigez je šampion u najboljoj španskoj promociji  AFL.

KSW 51 se održava u Zagrebu 09. novembra u Areni Zagreb. Ovaj event predvodiće duel u teškoj kategoriji gde će se sastati 5 puta najjači čovek na svetu Mariusz Pudzianowski (12-7) i bosanskohercegovački bodi bilder i velika zvezda Erko Jun (3-0).

Foto: ksw.com

Ulaznice možete kupiti preko portala: Eventim.hr.

KSW 51 Fight Card
Main Event
Heavyweight
Mariusz Pudzianowski (12-7) vs. Erko Jun (3-0)
Co-Main Event
161lb Catchweight
Borys Mankowski  (19-8-1) vs. Vaso Bakocevic (39-18-1)
Inaugural Bantamweight Title
Antun Racic (23-8-1) vs. Damian Stasiak (11-6)
Featherweight
Filip Pejić (14-2-2) vs. Krzysztof Klaczek (12-6)
Middleweight
Aleksandar Ilic (12-2) vs. Cezary Kesik (9-0)
Light Heavyweight
Ivan Erslan (7-0) vs. Darwin Rodriguez (9-4)
More fights TBA

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Nije realno koliko lakse protivnike su dobili Pejic i Erslan u odnosu na npr. Ilketa.. Ilke sada protiv neporazenog Poljaka(9:0) , pre toga Janikowski, koga mozes pobediti iskljucivo nokautom.. Dok Pejic prvi put sa Wolanskim koji je vec imao 2 poraza u Ksw-u do tada , sada protiv lika(12-6 skor) , evo Erslan isto sa likom sa likom koji ima nista specijalno skor.
    Ispada kao da njima hoce da izgrade karijeru, dok ovog(Ilketa) gledaju da sjebu na svakom koraku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime