Ivica Trušček i Khabib Nurmagomedov na istom eventu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najiskusnijih boraca na Balkanu i živa legenda ovog sporta Ivica Terror Trušček (38-32) boriće se u Uzbekistanu na možda i najvećoj borbi u dosadašnjoj karijeri.

Foto: screenshot

Na GFC 20 sastaće se u co-main eventu sa borcem iz Dagestana koji je nekada bio mentor Khabiba Nurmagomedova. Reč je o Shamilu Zavurovu ( 35-6-1) opasnom ruskom borcu, koji je po tapology sajtu rangiran kao trećeplasirani borac velter kategorije u Rusiji. U glavnoj borbi večeri boriće se bratić Khabiba Nurmagomedova, talentovani Umar Nurmagomedov (11-0) , koji je potpisao ugovor sa PFL gde je debitovao pobedom. Ovog puta nastupiće na GFC 20 u main eventu protiv Nikite Chistyakova (11-5).

Ivica Trušček je u nizu od 6 pobeda a svoju seriju će pokušati da nastavi protiv Zavurova. Zvanično je objavljen i službeni plakat za ovaj event, na kome će got biti trenutno najdominantniji MMA borac današnjice i UFC šampon u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov. Khabib će biti u uglu svom rođaku a najavljen je kao specijalni gost organizatora.

Foto: screenshoot

Ivici želimo puno sreće i nadamo se da će šokirati svet i nastaviti svoj pobednički niz.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime