Jedrzejczyk priznala da ne može da prođe vagu, Waterson odbila borbu u međukategoriju

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night 161 u Tampa Bayu je u velikim problemima, jer je nepoznata sudbina glave borbe večeri. Bivša prvakinja Joana Jedrzecyk je izjavila kako ne može da spusti kilažu i predložila svojoj protivnici Michelle Waterson međukategoriju (catchweight). Waterson je odbila tu mogućnost. Na kraju je sve ispalo kako treba, poljakinja je izjavila da će skinuti kilograme kako zna i ume, makar na teži način.

Foto: mmajunkie

Glavna tema jučerašnjih MMA portala je bila kako bivša UFC šampionka ne može da skine kilograme za meč sa Michelle Waterson i da je predložila međukategoriju. Kako pojedini mediji navode, poljakinja je čelnike UFC-a obavestila o ovome još pre nedelju dana. Michele Waterson je odma odbila tu mogućnost. Waterson je poznata kao borkinja koja je ne skida puno kilograma i suviše je mala i za ovu kategoriju.

UFC je rešio da ništa ne prepušta slučaju i već je krenuo u realizaciju nove glavne borbe večeri u slučaju da ova odpadne. Sunaslovna borba između Cub Swansona i Krona Graciea je glavni favorit za to, pogotovo ako se borba između Jedrzejczyk  i Waterson prebaci na UFC 244 (najveće šanse su trenutno za to). Sve ove informacije preneo nam je Ariel Helwani

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime