Jan Blachowicz: „Ja bih upario Rakića i Prochazku, pobednik da ide na titulu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jan Blachowicz će po drugi put braniti svoju titulu šampiona poluteške kategorije na UFC 267 koji je na programo idućeg vikenda.

Jiri Prochazka, Jan Blachowicz i Aleksandar Rakić

Jan Blachowicz će se sastati sa iskusnim Glover Teixeirom koji ima punih 42 godine i ovo će mu najverovatnije biti poslednja šansa da osvoji UFC titulu šampiona. U gostovanju u „The MMA Hour“ kod Ariela Helwanija, Blachowicz je govorio o Jiri Prochazki koji je „bekap“ opcija u ovom duelu:

„odličan je. Gledao sam njegove borbe i pre nego što je došao u UFC. znao sam da je stvarno dobar borac. Borićemo se sigurno u budućnosti. Neće nam trebati zamena u ovoj borbi. Prošao sam sparinge i najteži deo priprema. Spreman sam i zdrav, a mislim da je i Glover isto. Ako bude potrebe, spreman sam i za Prochazku.“

Prokomentarisao je Jan i situaciju oko Prochazke koji je nakon samo 2 borbe u UFC dobio priliku da bude sledeći za titulu, naspram našeg Aleksandra Rakića koji u 7 nastupa ima 6 pobeda u UFC i taj jedan poraz je jako diskutabilan:

„ja bih pre upario jirija i rakića, a pobednik tog duela da ide na titulu. ali ja se ne pitam, ja sam samo borac a ne matchmaker i koga god da mi ponude ja ću prihvatiti!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 

Duel Rakića i Prochazke je meč koji ne da samo publika želi da vidi, već i mnogo UFC boraca, ali na žalost izgleda da UFC nema interesovanje da upari dve nadolazeće zvezde poluteške kategorije u ovom momentu. Ako je iko zaslužio napad na titulu onda je to Aleksandar Rakić, nadamo se da će je uskoro dobiti a mi verujemo da će uskoro osvojiti i UFC titulu šampiona!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime