Novi sukob Sava i Croate! Barrio prozvao Lazića, ovaj mu odgovorio na zanimljiv način!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Situacija u regionalnom MMA se ne smiruje. Nakon duela između Vasa Bakočevića i Francisca Barria „Croate“ , sve su češća prepucavanja na relaciji ATT-Fight Company.

Francisco Barrio Croata i Savo Lazić u novom sukobu

Francisco Barrio je stigao do pobede nad Vasom Bakočevićem nakon što je Vaso povredio nogu na samom početku borbe, a Croata je priveo meč kraju gušenjem. I ako većina fanova ovu „pobedu“ ne priznaje i želi da vidi realan duel Vasa i Croate, Barrio deluje nezainteresovano za revanš.

Danas je na svom Instagram profilu prozvao Vasovog drugara i trenera Sava „Hitmana“ Lazića:

„Savo previše ti pametuješ o meni po tim podcastima. Moji rezultati sve govore, toji ne, jer ti od 10 pobeda imas dve pobede na nad borcima sa pozitivnim skorom i onda pametujes kakav sam ja borac i kakvo je moje rvanje, a ne možeš tvoje borce da spremiš da me pobede (seti se da sam ti sredio dvojicu).

„Nemoj puno o meni po tim podcastima da pričaš, jer još fali da i ti izgubiš od mene pa ćeš morati da zatvoriš klub od srama jer vas je croata sve pobedio. lep pozdrav i želim ti svu sreću“

FOTO: Screenshot Instagram

Nije se dugo čekao na odgovor od Sava Lazića koji je odgovorio u svom stilu na zanimljiv način:

„ti si jedan od onih za koje sam siguran da sam „pametniji“ u svakom smislu te reči što nije teško realno.

dobro panči ja za razliku od tebe znam gde mi je mesto kao borcu u mma svetu… od tebe koji ne zna direkt da udari a misli da je za ufc.. što se tiče toga da izgubim od tebe, nemam ja problema sa time za razliku od tebe koji slaviš „pobedu“ nad likom kome je napukla tetiva kvadricepsa i pritom nećeš revanš i tražiš 80 000 eura. toliko o tvom sportskom duhu i karijeri.

tebe je najviše povredilo što sam rekao da nisi najbolji Argentinski rvač svih vremena. znam to tebe nervira jbg, sta da ti radim kad je to činjenica.

FOTO: Screenshot Instagram

Glasio je odgovor Sava Lazića na Instagramu, da bi u sledećem insta story izbacio statistiku i tabelu 10 najboljih rvača iz Argentine svih vremena uz opis:

„Evo ovde ne vidim tvoje ime.. možda meni neće da učita, ali tebe nema ovde. I drago mi je da pratiš moje podcaste i izlaganja…

FOTO: Screenshot Instagram

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime