JEZIVA POVREDA! Stravičan prelom ruke borca na KSW 70! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na jučerašnjem KSW 70 videli smo nekoliko teških nokauta kao i 2 prekida borbe zbog povreda protivnika.

Jeziv prelom ruke Tommy Quinna

Lepa strana jučerašnjeg događaja su pobede Francisca Barria gušenjem u 2. rundi i nokaut Ivana Erslana u 1. rundi borbe. Takođe i Mariusz Pudzianowski je BRUTALNO nokautirao Michala Materlu, ali ovaj zanimljiv događaj ostao je u senci teške povrede Tommy Quinna.

Britanski borac Tommy Quinn doživeo je stravičan prelom ruke u jučerašnjem meču protiv Albert Odzimkowskog. U 1. rundi borbe Odzimkowski je krenuo da sruši Quinna, a britanac je napravio veliku grešku koja se uči još u mlađim kategorijama borilačkih a pogotovo u hvatačkim sportovima. Ruka nikada ne sme da bude ispružena i stegnuta i da se sa na nju dočeka čovek koji pada.

Iskusni Tommy Quinn je skupo platio ovu grešku, a njegova ruka je pri dodiru sa podom, praktično pukla na pola i totalno promenila položaj. JEZIVO. Tommy Quinna očekuja dugačka pauza, a mi mu želimo brz oporavak.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ, NIJE PREPORUČLJIVO ZA SVE!

Prelom na jučerašnjem KSW 70 doživeo je i Jason Wilnis koji je prilikom pada polomio kažiprst na ruci a Radosław Paczuski odneo pobedu u njihovom duelu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime