Vaso Bakočević protiv bivšeg Bellator i ACA borca na FNC 6!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon pobede na prvoj priredbi Armmade, Vaso Bakočević (41-22-1) će nastupiti na FNC 6 događaju koji se održava u Karlovcu!

Vaso Bakočević i Kiril Medvedovsky

FNC 6 u Karlovcu se održava 17. juna a na njemu ćemo videti spektakularne borbe. Popis borbi na FNC 6 ulazi u konkurenciju za najbolji „fight card“ kada je u pitanju regionalni MMA turnir.

Najveća MMA zvezda na ovim prostorima, Vaso Bakočević nastupiće na FNC 6 protiv bivšeg Bellator, ACA i Oktagon MMA borca, Kirila Medvedovskog.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kiril Medvedovsky (12-9) je nastupao u ozbiljnim organizacijama i sastao se sa kvalitetnim borcima. Ovaj borac iz Izraela je nosilac crnog BJJ pojasa a u svojoj karijeri je kavez delio sa borcima kao što su: Askar Askarov, James Gallagher, Denis Palancica, Daniel Skibinski, Leon Brichta i mnogi drugi.

Kiril Medvedovsky

U Bellator promociji je upisao 4 mečea uz 3 poraza i jednu pobedu. Pobeda na Bellatoru mu je najveća u karijeri a tada je savladao Akhmed Fararzhu. Medvedovsky će u Karlovcu pokušati da stigne do vrlo važne pobede za njegovu karijeru. Očekuje nas „sudar stilova“, a publika će sigurno uživati, kao i u svakom Vasovom nastupu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime