UFC 251: Jiri Prochazka debituje u UFC protiv Volkana Oezdemira!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih boraca predhodnih godina koji se takmičio izvan UFC-a, Jiri Prochazka debitovaće u najboljoj svetskoj promociji na UFC 251 i to protiv jednog od TOP boraca poluteške kategorije Volkana Oezdemira.

Volkan Oezdemir levo, Jiri Prochazka desno

Najbolji MMA borac iz Češke Jiri Prochazka (26-3-1) dolazi u UFC sa nizom od 10 pobeda za redom. U svoja poslednja 22 nastupa samo je jednom doživeo poraz i to 2015 protiv King Mo-a, kojem se kasnije i revanširao u finalu Rizinovog turnira koji je osvojio. Prochazka je poznat publici u regionu po borbama sa Strahinjom Denićem, Bojanom Veličkovićem, Darkom Stošićem i Satoshii Ishiem. Od svih navedenih naših boraca, samo je Bojan Veličković uspeo da pobedi  Češkog borca. Pobedio je velika imena kao što su Muhammed Lawal, CB Dolloway, Fabio Maldonado, Vadim Nemkov, Brandon Hasley, Darko Stošić, Satoshii Ishi … UFC je uspeo da uzme Prochazku ispred nosa Bellatoru, za koji je postojala priča da su već potpisali predugovor. Već na prvom meču dobio je borca iz samog vrha poluteške kategorije Volkana Oezdemira. Od svojih 26 pobeda, čak 23 su došle nokautom, što dovoljno govori o kakvom borcu se radi.

Volkan Oezdemir (17-4) je bivši UFC izazivač za titulu, koji je svoj poslednji meč odradio u decembru u Busanu protiv Aleksandra Rakića, kojeg je „pobedio“ diskutabilnom sudijskom odlukom. Oezdemir se trenutno nalazi na 7. mestu UFC rang liste poluteške kategorije i kako je sam rekao cilj mu je da ponovo dođe do pozicije izazivača i osvoji UFC pojas.

 

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. samo ne razumem kako on odmah da dobije borca iz top 10 ako su svi jednaki trebao je da zasluzi borbu s borcem iz top 10 sve mi je jasnije sada ovakvi postupci ufc me udaljavaju od pracenja mma ja znam da je jiri odlican borac ali brt on je trebao da pobedi 2-3 borbe pa tek onda da napradne top level ovde je samo profit dani su samo cifre u glavi…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime