Mike Perry zahvalio UFC-u za „slabog“ protivnika: „Uvek sam se borio sa TOP velterašima!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Perry (13-6) ispred sebe ima ugovoren meč protiv protiv Mickey Galla (6-2) 27.06 na Fight Islandu u Abu Dhabiu na eventu koji predvode Dustin Poirier i Dan Hooker.

Mike Perry nije krio oduševljenje povodom protivnika kojeg je dobio, čak je imao i zanimljivu izjavu gde je rekao da je zahvalan UFC-u što mu je prvi put u karijeri dao „slabog“ protivnika za pravu platu. „Platinum“ smara da je Gall idealan za povratak u pobednički niz i prekid loše serije od 3 poraza u nizu:

U poslednje tri godine borio sam se isključivo sa TOP protivnicima, sa najboljim velterašima u tom trenutku. Zato sam se i malo mučio na svom putu, ali sada imam slabog protivnika poput Mickeyja Galla. Za pravu platu, to je ostvarenje snova. LOL, hvala UFC-u!

Mickey Gall ima samo 8 profesionalnih nastupa uz skor od 6 pobeda i 2 poraza, jedan je od boraca sa najlošijim skorom u UFC. Definitivno Mike Perry nije pošteđen bio u pršlosti od strane UFC-a, zaslužio je jedan „malo lakši“ meč. Sigurno nas očekuje zanimljiva borba kao i svaka u kojoj Mike Perry učestvuje. Biće takođe i zanimljivo videto ko će biti u uglu Mike Perryu, prošle nedelje imao je izjavu kako više neće slušati trenere i da mu u uglu treaba samo čovek koji će mu „dodati flašicu vode“.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime