Jon Jones nakon incidenta koji je napravio: „Ostaviću alkohol zauvek!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Samo dan nakon što je ušao u UFC „Kuću slavnih“ Jon Jones je napravio još jedan incident koji je rezultirao hapšenjem i zadržavanjem u pritvoru.

Jon Jones

Po mnogima „najbolji borac svih vremena“ Jon Jones, ne uspeva da obuzda svoj karakter i jako često dolazi u probleme. Činjenica je da je to on i da se nikada neće promeniti.

Jon Jones ušao u UFC Kuću slavnih

Poslednji incident dogodio se dan pre njegove promocije u UFC Hall of Fame. Jones je uhapšen zbog nasilja koji je izvršio nad svojom verenicom. Nekoliko dana nakon incidenta, Jones se oglasio sa porukom da je za sve kriv alkohol i da je vreme da prestane sa time:

„Doživeo sam previše trauma do sada da bih konzumirao alkohol. Moj mozak jednostavno više ne može da se nosi sa tim. Ostaviću alkohol zauvek kao deo svoje prošlosti“

„Sad je vreme da se raditi napornije nego ikad i pretvori ova noćna mora u najbolju stvar koja mi se dogodila u životu. Ono što je đavo namenio lošima, Bog je namijenio dobrima. Već sam nazad na svom konju.“

Jonesa u oktobru očekuje suđenje gde će morati da objasni šta se to tačno dogodilo u hotelskoj sobi i zašto je njegova verenica bila krvava. Takoće očekuje se da sud kazni Jonesa zbog opiranja pri hapšenju policijskih službenika. Sve ovo b i moglo da rezultira mnogo problema po pitanju njegovo UFC ugovora.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime