Sterling otkazao meč protiv Yana. Rus dobio novog protivnika za privremeni pojas!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na veliku žalost svih MMA fanova, ostaćemo uskraćeni za revanš između Petr Yana i Aljamain Sterlinga koji je trebao da se održi na UFC 267.

Sandhagen protiv Yana umesto Sterlinga

Revanš koji smo trebali da gledamo 30. oktobra na UFC 267 između Sterlinga i Yana otkazan je zbog povrede Sterlinga. Aktuelni UFC šampion bantam kategorije se povukao iz borbe zbog povrede kolena koje će po svoj prilici morati da operiše!

Petr Yan je izgubio UFC titulu šampiona bantam kategorije nakon nelegalnog udarca sa kojim je pogodio Sterlinga. Mnogi dan danas ne priznaju Aljamaina kao pravog UFC šampiona i želei su da gledaju ovaj duel, ali na žalost to se neće dogoditi na UFC 267.

Petr Yan i Aljamain Sterling

Yan je razočaran nakon otkaza Sterlinga i izrazio je želju da se bori protiv bilo koga. UFC je kao alternativno rešenje dogovrio duel Yana i Cory Sandhagena. Prema rečima najpoznatijeg MMA novinara Ariela Helwnia, UFC planira da upari Sandhagena i Yana u borbi za privremenu titulu UFC šampiona bantam kategorije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

TJ Dillashaw koji je pobedio Sandhagena u poslednjem nastupu mora na operaciju, Rob Font i Jose Aldo će se boriti jedan protiv drugog, pa je jedini slobodan u TOP 5 Sandhagen.

TJ Dillashaw pobedio Cory Sandhagena

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime