Jon Jones: „Neću da se borim protiv Stipe, želim najveću borbu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nastavlja se saga oko naredne borbe Jona Jonesa. Po mnogima najbolji borac svih vremena želi samo veliku borbu za titulu.

Za sada je jedino sigurno da će Jones naredni meč odradii u teškoj kategoriji. U poslednje vreme kružile su glasine da bi šampion teške kategorije Francis Ngannou i Jon Jones mogli da ukrste rukavice, ali izgleda da UFC trenutno ima druge planove. Priča se da je borba Derrick Lewisa i Francisa Ngannoua gotova stvar i da se čeka samo zvanična potvrda.

Predsednik UFC-a Dana White spomenuo je meč Stipe Miočića i Jona Jonesa kao potencijalnu borbu, što se nije ni malo svidelo neprikosnovenom vladaru poluteške kategorije koji je to demantovao i prokomentarisao u njegovom stilu, u nizu od nekoliko Tweetova, koje je obrzo izbrisao:

„Ne uzbuđujte se, neću da se borim protiv Stipe. Ja nisam tu da bih se borio protiv njega, protiv njega ću da branim pojas, nije nikakav problem. Tražim najveću borbu i spreman sam da čekam. Imam 33 godine i osećam se bolje nego ikada ranije. Samo ću nastaviti da se ubijam od treninga“

Kao što znamo problem u pregovorima na relaciji Jones-UFC su finansije. UFC ne želi da plati Jona Jonesa koliko on traži, pa zbog toga smo uskraćeni za ovaj fantastičan duel:

„dosadilo mi je da slušam stalno ista sranja, kako nisam dovoljno velika zvezda, kako ne donosim dovoljno prodaje prenosa. Ja sam spreman da odradim takvu borbu i da to donesem UFC-u. Svet želi da vidi akciju crno protiv crnog i ja sam spreman to da im pružim“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime