PONOVO U AKCIJI: Medić dobio protivnika za novi UFC meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neporaženi srpski UFC borac Uroš Medić (7-0, 1-0 UFC) uskoro bi trebao opet da uđe u oktagon najbolje svetske organizacije UFC.

Uroš Medić i Jalin Turner, FOTO: Triangle TV

Momak iz Budisave je imao debi iz snova u UFC, gde je savladao Aalon Cruza nokautom u prvoj rundi, osvojivši bonus za „performance of the night“ vredan 50,000 dolara. Medićev nokaut je obišao planetu, a zadovoljan je bio i prvi čovek UFC-a Dana White.

Uroš Medić nokautirao Aalon Cruza

Prema pisanju poznatog svetskog portala bliskom UFC organizaciji, BJ Penn. Uroš Medić bi trebao svoj drugi UFC nastup da ima protiv Jalin Turnera (10-5 3-2 UFC). Kako navode na ovom poznatnom portalu, borba Medića i Turnera je usmeno dogovorena i obe strane su pristale, samo se čeka potpisivanje ugovora i zvanična potvrda od organizacije. Datum još uvek nije poznat, ali spominje se da bi ovaj duel trebali da gledamo već u septembru mesecu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 Jalin Turner je isto kao i Uroš u UFC stigao iz „Contender Seriesa“. Ostvario je 3 pobede i 2 poraza u najboljoj svetskoj organizaciji. Sve 3 pobede je ostvario prekidom, dok je i oba poraza doživeo prekidom. Na svom debitantskom meču u UFC takmičio se u velter kategoriji protiv Vicente Luquea gde je poražen. Očekuje nas zanimljiv i sigurno atraktivan meč. Odlično uparivanje!

Urošu želimo sreću i verujemo u njegovu pobedu! Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime