Jones poručio Reyesu: Stao si u šampionskim rundama, odakle ti hrabrost da se ljutiš na sudije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jon Jones je pobedio Dominicka Reyesa na UFC 247 i odbranio titulu šampiona u poluteškoj kategoriji. Ovom pobedom Jones ulazi u istoriju, kao borac sa najviše pobeda u borbama za titulu (14). I ako nije pobedio Reyes je pružio ozbiljan otpor šampionu, pogotovo na početku borbe. Na neki način je iznenadio i šampiona.

Umesto da se priča o sjajnoj borbi, MMA publika raspravlja o sudijskoj odluci. Smatraju da je Reyes pobedio Jonesa. Jones je po prvi put pričao na tu temu i bio je prilično aktivan:

„Joj što volim to da uvek kad imam izjednačenu borbu a svi tvrde da je drugi momak pobedio“, napisao je Jones na svom Twitter nalogu.

Dominick je pogodio samo 12 udaraca više od mene. Ali ja sam imao rušenja, bio sam agresivniji, kontrolisao sam Octagon u svakoj rundi i pogodio sam više značajnih udaraca. Dom je u potpunosti stao s borbom u šampionskim rundama i ima hrabrosti da se ljuti na sudije!

Šampion se nije zaustavio na ovome, čak je izneo svoje mišljenje ko je po njemu glavni krivac za slabiji Reyesom finiš borbe:

„Nemojte biti ljuti na sudije, budite ljuti na njegovog kondicionog trenera. Čovek je počeo da odustaje čim je voda došla do grla i sad ide naokolo i radi intervjue u kojima priča o nekakvoj krađi. Kad će ovi mladi borci početi preuzimati odgovornost za svoje postupke? To je njihov problem ovih dana.

„Na kraju dana, učestvovao sam u još jednom klasiku. Sad sam u Albuquerqueu nasmejan i srećan od uva do uva. Za ovakve mečeve ja živim. Osećam se kao pravi muškarac, posebno kad pokažem muda kakva sam pokazao. Znam da su moji ‘hejteri’ sad ljuti, ali i to me čini sretnim. Ovakve borbe fanovi nikad ne zaboravljaju. Kakav način za ispisati istoriju!“

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime