Lewis o svom zdravstvenom stanju: Imam problem koji može biti opasan po život!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Derrick Lewis je pobedio Ilira Latifia na UFC 247 u Hjustonu. Samo nekoliko dana posle eventa, Lewis je oktio kako je nejgov nastup na UFC 247 bio pod ogromnim znakom pitanja. Lewis ima ozbiljne zdravsvene probleme sa kojima kako kaže mora da se souči u narednom periodu.

I pored zdravstvenih problema, „Crna Zver“ je spremna da uskoči u koliko bude potrebe u meču između Ngannoua: vs. Rozenstruicka:

„Da, biću spreman za to. Ali moji treneri žele da prvo neke stvari proverim, nešto se pojavilo prilikom zadnjih zdravstvenih pregleda i to pomalo koči moj trening. Trebali bi malo da stanemo na kočnicu, plan je sada napraviti detaljnije preglede.

Lekarski tim iz UFC-a zna o čemu se ovde radi, a i lekari ovde u Hjustonu znaju isto. Radi se o zdravstvenom problemu kojem se moram ozbiljno posvetiti. Radi se o ozbiljnom stanju koje može biti opasno po život!

Kako kaže Lewis, lekari su mu savetovali da preskoči UFC 247:

Doktor mi je rekao da nisam trebao prihvatiti ovaj poslednji meč. Kaže da u stanju u kojem se nalazim, ne bih smeo raditi borbe. Tražio sam drugo mišljenje od UFC lekara. Sve su prošli, pročitali su nalaze i rekli da ne bih trebao imati problema. Bio sam zabrinut. Osetio sam problem u prvoj rundi, ali sam odlučio ne razmišljati više o tome i nastaviti.

Još uvek ne znamo koji tačno problem ima Derrick Lewis. Šta god da je, nadamo se da će biti dobro i da ćemo ga uskoro gledati u oktagonu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime