Jones želi borbu protiv Ngannoua: „Nemam više šta da se dokazujem u poluteškoj!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jon Jones je na svom Twitter nalogu odgovarao na pitanja sojih fanova i tom prilikom je objavio kako želi borbu sa Francisom Ngannoum i da nema više šta da se dokazuje u poluteškoj kategoriji. Kako kaže Jones, apsolutno se nikoga ne boji i veruje u svoj kvalitet. Jedan od fanova je upitao Jonesa da li bi prihvatio borbu sa „Predatorom“ na šta je Jones odgovorio:

Nije istina da ne bih pristao da se borim protiv njega. Mislim da je moj talent dar od Boga i nemam razlog da sumnjam u svoju bradu ili svoje veštine.

Ali tu nije bio kraj, Jones je nekoliko sati kasnije objavio još jednu poruku na ovu temu:

Za koga biste rekli da je tehnički bolji udarač, Thiago Santos ili Francis? Ako mislite da ne bih prihvatio tu borbu vi ste ludi. Nemam više šta da se dokazujem u poluteškoj kategoriji. Voleo bih da uzmem veliki novac koji ta borba nudi. Pošaljite mi ugovor

Od ove borbe bar ove godine, realno nema ništa. Jones bi trebao da brani titulu protiv Jana Blachowicza, a tu su i Dominick Reyes koji je odradio možda i najbolju borbu protiv Jonesa i povratnik posle operacije Thiago Santos koji je takođe imao fenomenalan nastup protiv šampiona. Na sve spomenute, danas je i Glover Teixeira sa fantastičnim nastupom pobedio Anthony Smitha i prišao samom vrhu kategorije. Biće zanimljiv rasplet u poluteškoj kategoriji koja ne pamtim kada je bila ovako zanimljiva.

Ko bi pobedio ako dođe do borbe?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime