Ngannou džentlmenski odgovorio Jonesu: „Slažem se sa tobom!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Juče je glavna vest bila poruka Jona Jonesa upućena Francisu Ngannou. Šampion poluteške kategorije je odgovarao na pitanja fanova na svom Twitter nalogu, gde je između ostalog bilo i pitanje da li bi smeo da prihvati meč sa „Predatorom“, na šta je Jones odgovorio:

Nije istina da ne bih pristao da se borim protiv njega. Mislim da je moj talent dar od Boga i nemam razlog da sumnjam u svoju bradu ili svoje veštine.

Za koga biste rekli da je tehnički bolji udarač, Thiago Santos ili Francis? Ako mislite da ne bih prihvatio tu borbu vi ste ludi. Nemam više šta da se dokazujem u poluteškoj kategoriji. Voleo bih da uzmem veliki novac koji ta borba nudi. Pošaljite mi ugovor

Nije se dugo čekao na odgovor sa druge strane. Francis Ngannou je odgovorio šampionu poluteške kategorije, jednom vrlo mirnom i džentlmenskom porukom:

U redu je ako misliš da možeš da se nosiš sa mojom tehnikom. Slažem se s tobom da više nemaš šta da dokažeš u poluteškoj, ali i da bi ovaj meč trebao biti za puno vreća novca .

Francis Ngannou je u fantastičnoj formi. U nizu je od 4 pobede, svih 4 je došlo nokautom u prvoj rundi. „Predator“ je u svoja poslednja 4 meča proveo samo 2 minuta i 42 sekunde u oktagonu. Impresivna statistika. Poslednju borbu radio je na UFC 249 kada je za svega 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinho Rozenstruika.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime