Još 5 dana do MFC 9! Sve je spremno za spektakl, par izmena na fight cardu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 5 dana ostalo je do Montenegro Fighting Championship-a 9. U Herceg Novom na Kanli kuli 07. septembra, ljubitelji najbrže rastućeg sporta imaće priliku da uživaju u odličnim borbama. Ovaj event biće memorijalnog karaktera, u znak sećanja na Jovana Kosaša nekadašnjeg sportistu i trenera više borilačkih sportova.

Ono što publiku najviše zanima, to je fight card za ovaj turnir. Na žalost bilo je dosta promena i otkazivanja zbog povreda, ali organizatori su pronašli zamene.

Na MFC 9 videćemo nešto što nismo imali prilike da gledamo mnogo puta na ovim prostorima, a to je turnir u velter kategoriji gde će se boriti 6 boraca. Učesnici ovog turnira su: Radovan Vuković (Crna Gora), Isa Isakov (Rusija), Boris Marković (Srbija), Aleksa Veličković (Srbija), Andrej Jazvo (Hrvatska) i Luka Šafran (Hrvatska).

Meč večeri biće borba za WMO pojas do 70kg gde će se sastati Miladin Kolarski i Slađan Dragišić. Dragišić je upao u ovaj meč kao zamena za Nebojšu Bogdanovića, koji je polomio šaku neposredno pred borbu.

Ostale borbe koje će biti na programu MFC 9 su:

  • Mirko Jović (Crna Gora) vs Stevan Tuović (Srbija) – srednja kategorija (84 kg)
  •  Lazar Kukuličić (Crna Gora) vs Jan Liase (Luksemburg) – laka kategorija (70 kg)
  • Jovan Todorović (Crna Gora) vs Aleksandar Joketić (Crna Gora) – srednja kategorija (84 kg)
  • Vanja Kovačević (Crna Gora) vs Đorđe Stojanović (Srbija) – perolaka kategorija (66 kg)
  • Žarko Janković (Crna Gora) vs Aleksandar Aleksić (Srbija) – teška kategorija (100kg)
Kanli kula Herceh Novi

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju ovom događaju, organizatori MFC-a su omogućili direktan televizijski prenos preko TV Arenasport 1, MNE Sport web TV, televizije Vijesti, kao i na Youtube kanalu, a postoji i mogućnost direktnog prenosa na gradskom displeju na trgu Slobode u Podgorici i prenosa na televiziji Vijesti (početak prenos na tv Vijesti će početi od 22 časova).

Pošto je Kanli kula otvorenog tipa, u slučaju vremenskih nepogoda i padavina, MFC organizacija je spremila rezervni plan, a to je u sportski centar “Igalo” u Herceg Novom.

Požurite nabavite svoju kartu, pošto je broj mesta ograničen, a kako najavljuje organizator MFC-a Alen Džankić, očekuje nas pravi spektakl 7. septebra u Herceg Novom.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime