Još jedan Srbin dodat na UFC Raleigh gde se bori Darko Stošić, protiv dobro poznatog borca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas je objvljeno da je neporaženi Srpski borac koji je u UFC došao preko Dana White Contender Seriesa ugovorio svoj prvi nastup. Reč je o Aleksi Camuru, momku rođenom u Americi, Srpskog porekla koji je izabrao da nastupa pod Srpskom zastavom. Inače Aleksa je sparing partner Stipe Miočića, za koga je Stipe mnogo puta rekao da je veliki talenat i ogroman potencijal.

Foto: screenshot

Aleksa je u UFC došao preko Contender Series, gde je pobedio Fabia Cheranta atraktivnim prekidom (letećim kolenom) i oduševio prvog čoveka UFC-a Danu Whitea, koji mu je odmah uručio ugovor. Camur nastupa u poluteškoj kategoriji kao i Darko Stošić i Aleksandar Rakić. Dodat je na UFC u Raleightu gde se bori i Darko Stošić.

Za protivnika će imati svima nama dobro poznato ime, Justina Ledeta. Momka kojeg je pobedio Aleksandar Rakić na svom drugom UFC meču i protiv kog je oborio rekord za najveću dominaciju u UFC poluteškoj kategoriji. Ledet je imao skor u UFC od 3 pobede bez poraza u teškoj kategoriji, ali se odlučio da se spusti u polutešku, gde ima 2 poraza bez pobede. Od ove borbe bi mogao i da mu zavisi ugovor sa UFC.

Aleksa Camur ima 5 pobeda bez poraza, svaku svoju borbu je pobedio prekidom. Radi se o mladom i atraktivnom borcu. Velika je čast što je ovaj borac izabrao da nastupa pod našom zastavom. UFC na svom rosteru ima Darka Stošiča, Duška Todorovića, Stefana Sekulića, Aleksu Camura i Aleksandra Rakića ( koji nastupa za Austriju). Nadamo se da će uskoro još neki borac potpisati za UFC.

Da nam je neko pre nekoliko godina pričao da ćemo imati ovoliko predstavnika u najboljoj svetskoj promociji, verovatno mmu ne bi verovali.

Da li će Aleksa pobediti Ledeta ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime