Saša Milinković se bori na HEAT u Japanu, protiv čoveka koji je naneo Fedoru prvi poraz

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Hrvatski teškaš Saša Milinković (6-2) ugovorio je novu borbu. Potvrđen je njegov nastup u Japanu na HEAT proiv borca koji je naneo Fedoru Emelianenku prvi poraz u karijeri. Reč je o Japanskom borcu Tsuyoshi Kosaki (27-20).

Kosaka je iskusan borac koji je na kraju svoje karijere i nikako ne sme da se podceni. U svojoj bogatoj borilačkoj karijeri delio je ring sa imenima poput Fedora Emilianenka, Mirka Filipovića, Mark Hunta, Antonia Nogueire, Ricco Rodrigeza i još mnogo drugih. Ostaće upamćen kao čovek koji je naneo Fedoru prvi poraz. To je u to vreme bilo nezamislivo. Poraz je došao prekidom zbog velike posekotine, ali opet malo ljudi se može pohvaliti tom činjenicom da je pobedilo Fedora. Emelianenko je 5 godina kasnije osvetio taj poraz. U svom poslednjem meču Kosaka je izgubio  od Mirka Filipovića, pa će preko Saše pokušati da dođe do pobede.

Saša Milinković je u svom poslednjem nastupu doživeo poraz od Da Un Junga na HEAT 44. Odmah posle te borbe Da Un Jung je potpisao za UFC. Milinković je jedan od najboljih evropskih teškaša, nadamo se da će to dokazati u ovom meču. Ispred njega su najbolje godine za borca pogotovo za teškaša i ovo je odlična prilika da preko legende Japanskog MMA pokaže Japanskoj publici o kakvom se borcu radi.

Ko pobeđuje u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime