Justin Gaethje o Nate Diazu: „Smotaću ga i popušiti kao džoint!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši privremeni UFC šampion lake kategorije Justin Gaethje u razgovoru za ESPN imao je zanimljiv komentar za Nate Diaza.

Nate Diaz i Justin Gaethje

UFC je najavio da se mlađi Diaz vraća uskoro i da bi trebao da se bori protiv nekoga od rangiranih boraca u lakoj kategoriji. Gaethje je izjavio kaku mu UFC nikada nije ponudio Diaza i da bi se sa Nateom borio bilo koji dan u nedelji:

Ako me zovu da se borim protiv Natea Diaza, boriću se protiv Natea Diaza! Smotaću ga i popušiti kao džoint! Mogu da popušim Natea Diaza bilo koji dan u nedelji, to vam garantujem. Nisam baš ponosan na to, ali on misli da je „gospodin 420“, smotaću ga i popušiću ga!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma)

Justin Gaethje se poslednji put borio na UFC 254 gde je izgubio od Khabiba Nurmagomedova, gušenjem u drugoj rundi. Uskoro bi trebalo da gledamo Justina ponovo u oktagonu, a potencijalni protivnik se i dalje traži. Sa druge strane, Nate Diaz iza sebe ima takođe poraz. Poslednji put se borio protiv Jorge Masvidala, za „BMF titulu“ gde je izgubio prekidom doktora zbog posekotine. Fanovi Diaza sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime