POČEO JE KSW58: Croata pobedio sudijskom odlukom, poraz Bažanta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Počeo je KSW 58 koji se održava u Poljskom Lođu. Na današnjem događaju nastupiće 4 boca sa Balkana.

FOTO: Screenshot Instagram

Događaj je otvorio Francisco Barrio Croata koji je pobedio Bartlomej Koperu jednoglasnom sudijskom odlukom, posle 3 runde ne baš „lepe borbe za oko“. Croata je sproveo svoju strategiju u delo i klinčom i kontrolom uz žicu stigao do zaslužene pobede. Meč nije bio baš atraktivan za publiku, ali pobeda je pobeda. Koperi je ovo treći poraz u tri nastupa u KSW organizaciji, što će najverovatnije rezultirati otkazom. Čestitamo Franciscu na prvoj pobedi u KSW i nadamo se da će ih biti još.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Robert Ruchała pobedio je Danijek Bažanta završnicom (armbar) u trećoj rundi. Ruchala je bio bolji borac večeras i imao je meč u svojim rukama. Najviše zahvaljujući svom rvanju i odličnoj kontroli. Pogodio je Bažant Ruchalu u drugoj rundi dobro, čak ga je i uzdrmao ali poljak je uspeo da sprovede svoju taktiku i oporavi se. Na kraju pobede vrhunskim armbarom i 5 pobeda u isto toliko nastupa za jednog od najvećih poljskih MMA potancijala. Čestitke Danijelu na hrabrosti i izdržljivosti koju je pokazao i nadamo se da će se vratiti na pobednički niz.

Čekamo nastupa Uroša Jurišića i Aleksandra Rakasa. Nadamo se pobedama! Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime