KAKAV NOKAUT! Uroš Medić sjajnim laktom nokautirao tvrdog protivnika! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo očekivani UFC 291 nije mogao da krene bolje po fanove MMA iz Srbije. Uroš Medić je stigao do treće UFC pobede!

Uroš Medić nokautirao Matthew Semelsbergera na UFC 291

KAKVA BORBA – KAKAV NOKAUT! Uroš Medić iza sebe ima još jedan vrhunski nastup. Momak iz Budisave je večeras debitovao u velter kategoriji na najbolji mogući način.

Za protivnika je imao izuzetno tvrdog i opasnog Matthew Semelsbergera, koji kao i Uroš preferira borbu na nogama. Od prvog gonga smo mogli da naslutimo da nas očekuje meč za pamćenje. I Uroš i Matthew su krenuli jako i atraktivno od samog starta, pa onaj ko je pratio meč uživo, nije imao vremena ni da „trepne“.

Gledali smo 3 runde atraktivne i otvorene borbe na nogama, gde su obojica boraca imali svoje momente, da bi Medić u trećoj rundi napravio sjajan klinč iz kojeg je pogodio kolenom, pa je iz razdvajanja povezao sjajni „spining back fist“ koji je poslao protivnika na zemlju. Uroš je „završio posao“ sa nekoliko snažnih GNP udaraca, a sudiji nije ostalo ništa drugo osim da prekine borbu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Četvrti nastup Uroša Medića u UFC promociji uz skor od 3 pobede (3 nokauta) i samo 1 poraz. Čestitamo Urošu, nadamo se da će Dana White nagraditi ovo bonusom za „nokaut večeri“.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime