KAKVA ČAST! Uroš Medić i Mike Tyson zajedno gledali UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borac Uroš Medić, kojeg čeka debi u najboljoj svetskoj , juče je doživeo nešto sa čime retko ko na planeti može da se pohvali.

Uroš Medić i Mike Tyson, FOTO: Screenshot

Uroš je sinoćni prvi UFC događaj u 2021. godini gledao u društvu, verovali ili ne žive legende svetskog boksa i jednog od „najboljih svih vremena“ Mike Tysona. Tyson je umeo često da dođe u Kings MMA pogotovo u pripremama za Roy Jonsa gde trenira i naš UFC borac Uroš Medić. Na svom Instagram profilu oglasio se Uroš kome je ovo bila velika čast:

Dobio sam priliku da gledam UFC borbe danas sa legendom i najopasnijim čovekom na planeti. Ništa osim poštovanja i divljenja prema ovoj legendi. Od malena sam njegov obožavalac. Super motivaciona!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uroš Medić // Урош Медић 🇷🇸 (@medicu)

Uroša očekuje debitantski nastup na UFC 259 koji se održava 6. marta gde će se boriti protiv Aalon Cruza. Na istom tom eventu nastupiće i Aleksandar Rakić protiv Thiago Santosa. Uskoro čemo snimiti intervju sa Medićem i saznati kako protiču prpreme za njegov UFC debi. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime