Holloway želi da „uleti“ na UFC 257 ako neko od aktera otkaže!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Max Holloway je noćas još jednom pokazao o kakvom borcu se radi. Onakak „čas udaranja“ se ne pamti a o tome najbolje govori statistika po kojoj je Holloway oborio mnoge rekorde kada je u pitanju striking.

Max Holloway

Nakon pboede nad Calvin Kattarom, „Blessed“ je oktrio da bi možda mogli da ga gledamo seldeće nedelje ponovo u akciji. Holloway se javno ponudio da bude zamena u koliko neko od aktera UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier ili Dan Hooker vs Michael Chandler otkaže nastup:

Nemojte da se iznenadite ako se dogodi nešto u ovom ludom, divljem sportu. Ispratite veliki PPV event koji nas čeka sledećeg vikenda. Videćemo šta će se dogoditi, čak i s Khabibom (Nurmagomedovom). On je rekao da želi nešto što je super zanimljivo… Nas dvojica smo imali jednu od najboljih press konferencija, ali se nismo borili, a to možemo da ispravimo ako je to ono što želi“

Prokomentarisao je i potencijalni treći duel sa Alexander Volkanovskim koji ispred sebe ima zakazan nastup protiv Brian Ortege na UFC 260 koji će se održati 27. marta:

Volkanovski je rekao da želi drugu borbu. On ne želi težšku borbu. Njemu je jasno ko predstavlja najteži izazov. On zna da sam to ja. A na kraju dana, nemam nameru nekoga da teram na borbu sa mnom, ali biću spreman“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime