Khabib demantovao povratak u oktagon i otkrio šta planira: „Ja sam svoj cilj ostvario“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khabib Nurmagomedov je kao što svi znamo nakon velike pobede na UFC 254 nad Justinom Gaethjeom odlučio da završi svoju bogau karijeru i ode u penziju sa skorom od 29 pobeda bez poraza.

Khabib Nurmagomedov nakon UFC 254 , Foto: Screenshot

Već duže vreme provlače se kroz medije informacije o njegovom potencijalnom povratku, čak je i sam Dana White nekoliko puta izjavio kako je po prilično siguran da će se Nurmagomedov vratiti i odraditi bar jš jednu borbu i da je on za UFC i dalje aktuelni šampion lake kategorije. Nedavno ga je posetila i USADA (Američka Anti Doping Agencija) koja testira aktivne borce na nedozvoljene supstance. Izgleda da je Khabib definitivno završio sa svojom MMA karijerom i obećanje koje je dao svojoj majci ne namerava da prekrši:

Možete da se borite i do 40. godine, ali uvek treba imati neki cilj ispred sebe. Ja sam svoj cilj ispunio. Zbog toga nemam nikakav interes da nastavim sa takmičenjem. Sledeće godine ću da diplomiram, a onda želim nastavim svoje obrazovanje, želim da napredujem, posvetiću vreme učenju. Kupio sam i ovce, planiram da vodim farmu i da napredujem na tom polju. Imam mlade bikove, imam krave. izjavio je Khabib za ruski RT

Takođe ruski portali predhodnih dana pisali su o Khabibovom potencijalnom biznisu. Naime, UFC šampion će sa svojim partnerima pokrenuti kompaniju novog mobilnog operatera koja će se zvati u čast neporaženog borca „Eagle Mobile“. Ova mobilna mreža će se baviti uslugama komunikacije preko SIM kartica. Lojalni korisnici ovih kartica bi mogli da dobiju potpisanu opremo od Khabiba, intervjue i razgovore sa šampionom pa čak i fotografije i video materijale njegovih borbi. Zanimljiv biznis.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime