Khabib dobio ponudu da debituje za ruski fudbalski klub! Pozvan na pripreme!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Khabib Nurmagomedov, veliki je fan fudbala. Neporaženi sada već penzionisani borac, često je u društvo svetskih superstar fudbalera a na njegovim društvenim mrežama često vidimo da rekreativno i igra fudbal.

Khabib Nurmagomedov i Virgil Van Dijk, FOTO: Screenshot Instagram

Nedavno je Khabib na svom Instagram profilu napisao „Pripremam se za svoj fudbalski debi. Slobodan sam i spreman sam da čujem ponude“ . Nije se dugo čekalo, na adresu Nurmagomedova je stigla i prva zvanična ponuda. Od profesionalnog kluba iz Rusije koji se takmiči u 3. ligi Rusije FC Kamaz:

Dobrodošao, Khabibe. Želimo da ti ponudimo da svoj debi uradiš kao član našeg kluba. PFL (Professional Fudbal League) je UFC ufudbalu. Svaku utakmicu idemo samo na pobedu i imamo ambicije da uđemo viši rang u FNL (Russian Football National League)“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

FC Kamaz je čak pozvao Khabiba da se priključi pripremama na koje idu u periodu od 12 februara do 5 marta. Klub je osnovan 1981 godine, takmiči se u trećoj ligi Rusije. Najveći uspeh doživeli su 1996 godine u tadašnjem Intertoto Cupu gde su stigli do polufinala posle pobede nad Mihnenom 1860.

Zanimljivo povodom ovog slučaja se oglasila i Liga Rusije koja je već spremila svu neophodnu papirologiju za debi MMA superstara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ФУТБОЛЬНЫЙ КЛУБ «КАМАЗ» (@fckamaz)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime