Gaethjeova rekacija na poraz McGregora: „Drago mi je da je to smeće nokautirano!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Justin Gaethje nije krio zadovoljstvo nakon velike pobede Dustina Poiriera nad Conor McGregorom.

Čak je čak i zapretio da bi mogao da napusti UFC zauvek, ako McGregoru nakon svega daju priliku da se bori za titulu:

Da i onako javno govore da on želi napad na titulu i revanš sa Dustinom Poirierom! Oni su jebeni idioti. On stalno dobija poseban tretman, a ovoga puta nije iskoristio priliku koju su mu ukazali. Taj event je bio napravljen za njega, za to da on pobedi, a sada odjednom želi da bude ‘Gospodin Skromni’! Svi dobro znate da bi bio pravi seronja da je pobedio“

McGregor i Gaethje su često u medijima povezivani kao potencijalni protivnici, ali do toga nikada nije došlo. Gaethje nema ništa protiv tog meča, ali veruje da Irac taj meč neće prihvatiti:

Nije mi ga ni malo žao i srećan sam zbog Poiriera. Dečko je odradio svoj posao i završio ga u kavezu. Drago mi je što sam gledao kako je „lajavac“ nokautiran, ništa me ne raduje više od toga kada vidim kako je to smeće prizemljeno. To je bilo sjajno.“

Tim Conora McGregora javno je izneo da bi voleo da vidi „trilogiju“ McGregora i Poiriera, čak u nekim izjavama spominje se i titula šampiona, Gaethjeu se to ni malo ne dopada, čak je izjavio kako bi možda i napustio UFC ako se to dogodi:

On se sigurno neće boriti za titulu. Razmisliću o tome da se više nikad ne borim u UFC-u ako se to dogodi. Pa to bi bilo besmisleno. On je trenutno šesti na listi i ima samo jednu pobedu u lakoj kategoriji. On sam bira svoje protivnike. Da, voleo bi da se ja borim protiv njega, ali nekako  mislim da to nije sledeće na redu. Neće on prihvatiti meč sa mnom!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime