Khabib Nurmagomedov o odlasku u penziju: Ne ostaje mi još mnogo borbi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khabib Nurmagomedov će 07. septembra braniti titulu u lakoj kategorjiji protiv Dustina Poiriera u Abi Dabiu na UFC 242. U petak na pres konferenciji, novinari je pitao Khabiba do kada planira da se bori i da li je planirao o mogućem penzionisanju posle ove borbe, na šta je Khabib odgovorio da ne planira još uvek da se povuče ali da ni ne namerava da još dugo bude u ovome.

Izvor MMA Junkie

Dobro pitanje, rekao je Khabib. ; Još uvek ne planiram da se povučem, ali više nisam mlad borac. Već godinama sam šampion, pojas sam već jednom odbranio, ovo je moja druga odbrana. Naravno nemam još puno borbi ispred sebe, prosto ne želim da se borim sa 40 godina, to mi nije u planu, ali videćemo.

Pre nego što donesem tu odluku, moram prvo razgovarati sa ocem, moram da razgovaram sa mojim trenerom Javierom, mojom braćom i svim ljudima oko mene. Ne mogu ovu odluku da donesem sam! Trenutno sam fokusiran samo na sledeću borbu, jer ima previše vatre u meni. rekao je Khabib Nurmagomedov

Izvor MMA Junkie

Dagestanca nismo gledali još od oktobra 2018 godine, kada je odbranio titulu prvaka u lakoj kategoriji protiv Conora McGregora. Nakon meča „The Eagle“ je preskočio oktagon i učestvovao u masovnoj „tuči“ između dva tima. Atletska komisija u Nevadi je kaznila Khabiba sa 2 meseca suspenzije i novčanom kaznom.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime