Khabib o mogućoj fudbalskoj karijeri: „Dobio sam ponude mnogih klubova!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih MMA boraca vih vremena, sada već penzionisani Khabib Nurmagomedov, veliki je fan fudbala.

Khabib Nurmagomedov i Cristiano Ronaldo

Neporaženi Khabib često na društvenim mrežama objavljuje fudbalski sadržaj, a poznato je da je u jako dobrim odnosima sa svetskim zvezdama fudbala i da se privatno druže. Pre nekoliko dana na svom Facebook profilu „The Eagle“ je odgovarao na pitanja fanova, a jedno od pitanja je bilo „da li planira da obuče dres nekog fudbalskog kluba i zaigra“, na šta je bivši UFC šampion imao zanimljiv odgovor:

„Mnogo fudbalskih klubova mi je poslalo ponudu, ali morao bih da se dovedem u formu za fudbal, jer je ipak je fudbalska kondicija mnogo drugačija nego za mma. Radi se o dva totalno različita sporta. ako neko od klubova uspe da me iznenadi sa svojom ponudom, prihvatiću je zato što je to moj dečački san. Volim fudbal, pratim ga od kada sam bio dete, ipak je to moja prva ljubav.“

Kao što smo pisali ranije, fudbalksi klub iz treće lige Rusije je poslao zvaničnu ponudu za Khabiba. Videćemo u narednom periodu šta će se dešavati po ovom pitanju. Sa markektingške strane, angažovanje Khabiba bi bio jako dobar potez za bilo koji klub.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime