Khabib po prvi put o smrti svog oca: „Vrlo je teško, možda me ova bol još više ojača!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion lake kategorije Khabib Nurmagomedov, nedavno je imao konferenciju za štampu u Rusiji gde je odgovarao na pitanja medija. Glavna tema konferencije bio je njegov naredni duel protiv Justin Gaethjea koji treba da se održi 24. oktobra. Khabib je po prvi put javno govorio i o smrti njegovog oca, kojeg je jako voleo i poštovao i sa kojim je bio izuzetno blizak, čiji gubitak i te kako utiče na Ruskog borca:

Abdulmanap i Khabib Nurmagomedov

Siguran sam da su svi u ovoj prostoriji ostali bez nekoga. Bilo da se radi o prijatelju, komšiji, rođaku, majci, ocu, devojci… Svi se nose sa gubicima i to mi je jasno. Ali, s druge strane, ovo je vrlo teško. Kod nekih se tu radi samo o otac-sin odnosu, ali moj je otac bio jako blizak sa mnom. Mi smo bili poput prijatelja. On mi je bio otac i trener. Uvek smo bili zajedno i naravno da sam tužan“

Kad bih vas pogledao u lice i rekao vam da to ne utiće na moj trening, lagao bih vas. To utiče na mene i stalno razmišljam o njemu. Možda me ova bol dovede do višeg nivoa i postanem još jači. Svaki izazov vas ili slomi ili ojača, a s vremenom ćemo videti šta će učiniti meni.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime