VELIKO POJAČANJE: Stefan Negucić je novi član Sekutora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Beogradski MMA klub Sekutor nastavlja da pojačava svoj roster boraca. Posle dolaska Borislava Nikolića, Secutor je dobio još jednog talentovanog borca Stefana Negucića.

Screenshot

Stefan Negucić je jedan od najtalentovanijih balkanskih boraca. Posle odlične amaterske karijere upisao je 7 profesionalnih borbi i iz svake izašao kao pobednik. Kao što je svima poznato, Savo Lazić i Vaso Bakočević su otvorili svoj MMA klub Fight Company, gde je prešla gotovo cela profesionalna i amaterska ekipa koja je trenirala u Ahilej Borilačkoj Akademiji, delovalo je kao da će i Negucić otići u Fight Company, ali se ipak odlučio za Secutor Akademiju.

Negucić će u Secutoru na raspolaganju imati trenere Jovana i Aleksandra Milićevića, UFC borca Duška Todorovića, Nenada Avramovića, Stefana Pijuka, Marka Petkovića, Borislava Nikolića i još dosta mladih amaterskih boraca čije vreme tek dolazi.

Stefanu želimo puno sreće u novom klubu i jedna čekamo da ga vidimo u oktagonu i nadamo se da će stati tamo gde je stao pre nego što je došča teška povreda koja je sada iza njega!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime