Khabib poručio Gaethjeu: „Ućuti i priznaj da Islam zaslužuje borbu za titulu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

„Ludilo“ u lakoj kategoriji se nastavlja i svaki od TOP 5 boraca traži priliku i pokušava da ubedi organizatora da je on sledeći u redu za titulu.

Justin Gaethje, Islam Makhachev i Khabib Nurmagomedov

Islam Makhachev je stigao do najveće pobede u svojoj karijeri na UFC 269 gde je savladao Dan Hookera brzim prekidom. Na istom događaju je i Justin Gaethje savladao Michael Chandlera jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde pravog rata.

Islam Makhachev

Činjenica je da bi upravo Gaethje mogao da bude sledeći izazivač za titulu, dok je ako govorimo realno za Islama Makhacheva još uvek rano i trebao bi da pobedi nekog iz TOP 5 uz dužno poštovanje prema njegovim dosadašnjim rezultatima. Gaethje je izjavio kako zaslužuje napad na titulu i da bi to bila jedina ispravna odluka u ovom trenutku, što se nije dopalo Khabibu Nurmagomedovu koji smatra da bi njegov prijatelj Makhachev trebao da bude sledeći:

„U svojih poslednjih osam borbi završen si tri puta. Imao si šansu da postaneš šampion, ali si zaspao. Islam je u nizu od devet pobeda. Ima tri borbe u 2021. godini i sve ih je završio prekidom. Jednostavno ućuti i priznaj da Islam zaslužuje borbu za titulu a ne ti“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma)

Zapratite Triangle TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime