Khabib poslao poruku Gaethjeu: „Odvešću ga u najdublji okean i udaviti!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svi odbrojavamo dane do 24. oktobra kada će na programu biti UFC 254 koji predvodi jedna od najiščekivanijih borbi u poslednje vreme, a to je duel šampiona lake kategorije Khabiba Nurmagomedova i privremenog šampiona lake kategorije Justin Gaethjea.

Khabib nastavlja da promoviše borbu na Instagramu. Ovoga puta je tu uradio na profilu od Joe Rogana koji je objavio snimak Justina Gaethjea sa treninga. Justinu je na programu bio trening boksa, a nije mogao da prođe neopaženo od strane svog budućeg protivnika.

Justin je jako dobar momak i odličan protivnik za mene. Ali kad se vrata oktagona zatvore mi moramo biti spremni ne samo na boks meč. Ja nisam Dustin ili Tony. Odvešću ga u najdublji ocean i udaviti“

Khabib će do kraja avgusta meseca boraviti u rodnom Dagestanu gde će i trenirati. Njegov povratak u Kaliforniju u AKA se očekuje početkom meseca, nakon čega će sa svojim timom otići na „Fight Island“ na završni deo priprema. UFC 254 se održava 24. oktobra a predvodi ga borba Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea. Pored spomenute borbe za sada su potvrđena još dva duela. Jedan u srednjoj kategoriji između bivšeg šampiona Roberta Whittakera i Jared Cannoniera i Alexander Volkova i Walt Harrisa.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime