Dana White o povratku McGregora: „Ove godine se sigurno neće boriti, on se igra sa svima vama!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Conor McGregor je jedini lik koji je u stanju da svu svetsku pažnju upre u sebe i to u trenutcima kada nije ni blizu borbe. U predhodnom periodu umeo je „The Notorious“ sa svojim tweetovima i postovima na Instagramu da napravi totalni haos na MMA sceni.

Conor McGregor i Dana White

Navodno McGregor je u penziji u koju aposlutno niko ne veruje i svi čekamo trenutak kada će se Irac vratiti. Isto to misli i predsednik UFC organizacije i čovek koji jako dobro poznaje McGregora, Dana White. Prvi čovek UFC-a smatra kako će se Conor sigurno vratiti kada bude dobra ponuda, ali dodaje i da nije izvodljivo organizovati borbu McGregora pred praznim tribinama. A s obzirom na situaciju sa virusom, White smatra kako McGregora nećemo gledati do kraja ove godine skoro pa sigurno:

Conor McGregor je u penziji i Conor se neće boriti. Nemam planova za njega. Trenutno sam u našoj borbenoj sobi i ovo što vidite iza mene je kalendar. On je popunjen do 7. novembra i Conor McGregor nije ni u jednoj od narednih borbi. Ove godine je on u penziji. 2020. godine se sigurno neće boriti. Ne kažem da se neće boriti u 2021., ali za ovu godinu nemamo planove sa njim. Conor McGregor je borac u penziji.

McGregor je konstantno prisutan na društvenim mrežama, poznat je po tome da često ima dvosmislene poruke. Ovoga puta napisao je „prihvatam“ na izazov Khamzata Chimaeva i poslao je poruku na Filipinskom jeziku, što su mnogi protumačili da se sprema boks meč sa Manny Paquiaom, za koji je McGregor još odavno zainteresovan. Dana White smatra kako se McGregor igra sa svima:

Konstantno dobijam pitanja o penzionisanom borcu. Conor se u stvari igra s vama svima kao sa lutkama na konopcu. Postavio je jednu objavu u kojoj je napisao da pristaje i to nakon što je Kamzat Chimaev prozvao njega i još dva borca. Ja ne obraćam pažnju na nikakve izjave nekoa ko se ne bori niti ima nameru to da učini. On je trenutno u penziji. Da li verujem da će on tamo ostati? Mislim da većina nas ne veruje u to.

Zatim je prokomentarisao potencijalni boks meč između McGregora i Pacquiaoa o kome se priča predhodnih dana:

„Manny Pacquiao? O kakvim to vi glupostima pričate?

Biće zanimljivo videti šta je sledeći korak i potez Conora McGregora. U ovu priču o penziji mislim da apsolutno niko ne veruje!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime