Khabibov otac pozitivan na Korona virus: „Probudio se iz kome, ali situacija je ozbiljna!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Za porodicu Nurmagomedov je težak trenutak. Abdulmanap Nurmagomedov, otac Khabiba je u jako teškom stanju i trenutno mu se lekari u Moskvi bore za život.

Juče je javljeno da se Abdulmanap probudio iz kome, ovu vest je potvrdio i njegov prijatelj Ramazan Rabadanov za Sport Express, ali je i izjavio da je u jako teškom zdravstvenom stanju i da je situacija jako ozbiljna.

Više nije u komi, ali i dalje ne može da priča. Situacija sa njim je jako ozbiljna i to je sve što trenutno  znamo. I ja sam bolestan, pa sam se već javio doktoru.

Kako prenose inostrani portali, Telegram kanal ‘Baza’ došao je do informacije da je Abdulmanapu Nurmagomedovu po dolazku u bolnicu u Moskvi, dijagnostikovan Korona virus (COVID-19). Ovu informaciju nismo imali do sada.

Abdulmanap Nurmagomedov je hospitaliziran još 26. aprila zbog jake upale pluća u rodnoj Mahačkali. Testiran je odmah po dolazku na Korona virus, ali test je tada bio negativan. Stanje 57-godišnjeg Nurmagomedova se naglo pogoršalo, pa je specijalnim letom prebačen u Moskvu, gde se nalazi i dan danas.

Abdulmanapu želimo brz oporavak i pobedu u najvažnijoj borbi u životu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime