Kladionice izbacile kvote za meč McGregora i Usmana!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Potencijalna borba između šampiona velter kategorije Kamaru Usmana i najveće MMA zvezde Conora McGregora je jedna od najvrelijih tema u borilačkom sportu u poslednjih nekoliko dana.

Cela priča oko ove borbe krenula je pre par dana kada je Jorge Masvidal, koji je generalno prvi favorit za napad na titulu velter kategorije, prozvao Nate Diaza i upitao ga da li je raspoložen za revanš. Nedugo nakon toga menadžer Kamaru Usmana ( a i Khabiba Nurmagomedova) i čovek koji ne podnosi McGregora, Ali Abdelaziz objavio je na društvenim mrežama poruku u kojoj je prozvao McGregora na borbu sa Usmanom:

„Čini mi se da prvi izazivač želi da se bori protiv Natea Diaza. Sjajno za njega. Conor McGregor, da li želiš ti možda napad na titulu? Dođi tatici. Kamaru Usman će ti pružiti tu priliku i obećava ti prve dve runde bez rušenja, samo šamarčine.

Za sada je sve ostalo otvoreno i na tome, UFC se ne oglašava povodom ove situacija. Znamo da se spominjao povratak McGregora krajem leta, tako da možemo svašta očekivati. Svetski bookmakeri i kladionice su otišli korak dalje i u svoju ponudu su već uvrstile kvote za meč između Kamaru Usmana i Conora McGregora.

Sasvim očekivano šampion velter kategorije je dobio ulogu favorita, sa koeficijentom kvote od 1,30 do 1,45. Ako realno sagledamo situaciju, ova kvota je jako primamljiva za sve „kladioničare“. Conor McGregor je autsajder u ovom meču i ako irca nikada ne smete da otpišete i podcenite. Koeficijent kvote na McGregora varira od 2,85 pa sve do 3,85.

Na koga biste se kladili?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime