Colby Covington uklonjen iz American Top Teama: Pojedinac nije veći od celog tima!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kontraverzni Colby Covington nije više deo rostera American Top Teama.  Još uvek nema zvanične potvrde, ali veliki deo Američkih medija prenosi kako je ovo već „gotova stvar“.

Čelnici ATT-a više nemaju strpljenja za Covingtona i za njegove ispade. I ako se radi u borcu svetske klase, Covington izgleda da nije dobar timski igrač. Podsetimo, Covington je ušao u sukob sa svojim klubskim drugarima, čak i sa jednim od najboljih prijatelja Jorge Masvidalom, koji je bio velika prekretnica u njegovoj karijeri. Osim sa Masvidalom, u poslednje vreme Covington se ozbiljno sukobio i sa Dustin Poirierom i Joannom Jedrzejczyk.

Vlasnik ATT-a Dan Lambert je u martu mesecu napravio novo pravilo za svoj klub po kojem borcima zabranjuje svaki vid „trash talka“ u timu, sem ako nema zvanično potvrđenog meča između boraca iz tima.

Postalo je lično i mislim da je sve to pogrešno. Mislim i da sam ja napravio veliku grešku, trebao sam to odmah da zaustavim u startu. Sada je došlo do toga da sve to utiče na rad trenera, trening partnera, atmosferu u teretani… Zbog toga smo uveli novo pravilo. Sada postoji pravilo o razgovoru između ljudi iz tima, osim ako nemate dogovorenu borbu jer onda verovatno postoji potreba za nekakvom promocijom. Opcija nema, neće se tolerirati kršenje ovog pravila. Ko ga se ne bude pridržavao, slobodno može da ode na drugo mesto. Ni jedan pojedinac nije veći od celog tima!

Ako se ovo ispostavi kao tačna informacija, biće zanimljivo videti za koji će se Gym opredeliti Covington. Na Floridi se nalazi i konkurenski Gym Blackziliansi, ali teško da će tamo otići Colby, jer je njihova glavna zvezda Kamaru Usman. Po svemu sudeći, Covington će se preseliti na novu lokaciju.

(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime