Ko će biti prvi KSW šampion u Bantam kategoriji? Saznaćemo u Zagrebu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW će 09. novembra u Zagrebačkoj Areni po prvi put dobiti šampiona u Bantam kategoriji. Čast da se bore za pojas imaće Antun Račić (23-8-1) i Damian Stasiak (11-6).

Foto: KSW.com

Antun Račić se pridružio KSW organizaciji 2017 godine i od tada je neporažen na 4. nastupa. Ovaj 29 godišnji borac iz Dubrovnika je debitovao u MMA pre deset godina i važi za jednog od najboljih boraca u Evropi u svojoj kategoriji. U novembru će imati priliku da postane prvi KSW prvak i to u svojoj zemlji u Hrvatskoj.

I ako ima iza sebe domaću publiku, Damian Stasiak je već jednom nastpio kao gost u Zagrebačkoj Areni protiv Hrvata i pobedio ga. Specijalista za submission je u prvoj rundi pobedio Filipa Pejića na UFC 2016 godine. Posle pobede nad Pejićem, Stasiak je slavio i protiv Daevy Granta. Nakon toga usledila je serija od 3 poraza i otkaz u UFC. Stasiak se vratio pobedama u aprilu ove godine u Poljskoj. Ovo će mu biti debi u najboljoj evropskoj MMA organizaciji.

KSW 51 se održava 09 novembra u Zagrebačkoj Areni, event će predvoditi teškaši, 5 puta najjači čovek na svetu Mariusz Pudzianowski (12-7) i bosansko-hercegovački body bilder i jedna od najvećih zvezda društvenih mreža Erko Jun (3-0).

Ulaznice za ovaj event možete kupiti preko Eventim.hr & eBilet.pl , a even možete pratiti uživo širom sveta preko www.KSWTV.com..

Vidimo se u Zagrebu !

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime