KONAČNO: UFC dogovorio borbu između Conora i Cowboya na UFC 246!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Evo i konačno zvanične potvrde. Meč o kome se priča predhodnih mesec ipo dva je konačno realiziran. Najveća UFC zvezda Conor McGregor se vraća i za protivnika će imati Donalda Cowboy Cerronea. Borba je zakazana za UFC 246 koji se održava 18. januara u Las Vegasu. Zanimljivo je da će ova borba biti u velter kategoriji (do 77kg) a ne u lakoj.

Foto: MMA Junkie

Dana White je danas rekao za ESPN a kasnije i za MMA Junkie da je ugovor za borbu potpisan i da ćemo gledati Conora protiv Cowboya. Kako je rekao i ako se nih dvojica bore u velter kategoriji, ova borba će imati uticaj na rasplet u lakoj kategoriji u kojoj se inače takmiče ova dva borca. Cerrone je trenutno 5. rangirani borac lake kategorije dok je Conor McGregor na 13. poziciji po USA TODAY Sports/MMA Junkie listi.

Conor juri svoju prvu pobedu još od borbe protiv Eddie Alvareza 2016 godine. Posle toga je otišao u boks i radio borbu protiv Floyd Mayweather, da bi se u oktobru 2018 godine vratio i sastao sa Khabibom Nurmagomedovim u borbi za titulu prvaka lake divizije, gde ga je kao što znamo Khabib pobedio.

Ko pobeđuje u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime